هدف از این تحقیق بررسی بازاریابی و اهمیت مشتریان در بازار امروز با فرمت docx در قالب 46 صفحه ورد بصورت کامل و جامع و با قابلیت ویرایش می باشد

 

 

 

فهرست مطالب

بازاریابی

اهمیت مشتریان در بازار امروز

تعریف مشتری

رضایت مشتری

تاریخچه «گسترش عملکرد کیفیت»

«گسترش عملکرد کیفیت» ، روشها و فنون مرتبط

دیدگاه چهار مرحله ای «گسترش عملکرد کیفیت»

ماتریس برنامه ریزی محصول (خانه كیفیت):

تعیین خواسته ها و نیازمندیهای كیفی مشتریان (Whats)

مدل كانو

اولویت بندی و وزن دهی هر یك از خواسته های مشتریان

انجام فرایند ارزیابی تطبیقی در مورد خواسته‌های مشتریان

الگو سازی

تبدیل و ترجمه خواسته ها و نیازهای كیفی به خصوصیات فنی و مهندسی

انجام فرایند ارزیابی تطبیقی در مورد خصوصیات فنی و مهندسی محصول

اضافه كردن موارد ذیل به ماتریس خانه كیفیت

ماتریس برنامه ریزی اجزاء محصول

ماتریس برنامه ریزی فرایند محصول

برنامه ریزی كنترل فرایند محصول

استفاده از تكنیك «گسترش عملکرد کیفیت» در بسط كیفیت در فرش دستبافت

استفاده از تكنیك «گسترش عملکرد کیفیت» در صنعت غذایی

منابع

 

 

 

بازاریابی پیشه و حرفه ایجاد پیوند میان تولیدکننده (تولیدکننده بالقوه) یا ارائه دهنده خدمات از یک سو و مشتری‌های بالقوه و بالفعل از سوی دیگر است. بازاریابی از پیامدهای اجتناب‌ناپذیر و التزامی نظام سرمایه‌داری است، هرچند كه بازاریابی تنها به کشورهای سرمایه‌داری محدود نمی‌شود. شگردهای بازاریابی در همه سامانه‌های سیاسی و بسیاری از جنبه‌های زندگی کاربرد دارند. در پدید آوردن شگردهای بازاریابی دانش‌هایی مانند روانشناسی، جامعه شناسی و اقتصاد نقش بازی می‌کنند. بازاریابی از طریق آگهی، بیلبورد و تبلیغات با بسیاری از هنرهای خلاق نیز سر و کار پیدا می‌کند. بازاریاب‌های کامیاب معمولاً تمرکز و توجه‌شان کاملآ بر مشتری و خواسته‌ها و نیازهای او متمرکز است (دیویس، 1387، 11). شرکت‌های تجاری معمولا هزینه‌های سنگینی به منظور بازاریابی سنتی متحمل می‌شوند به همین منظور و به علت پایین آوردن هزینه،  امروزه تمامی تکنیکهای بازاریابی به صورت الکترونیکی نیز مورد استفاده قرار می‌‌گیرند که با نام بازاریابی الكترونیكی شناخته می‌شوند (دیویس، 1387، 11).

 

 

 

نكته حائز اهمیت در زمینه بازاریابی نوین و اختلاف آن با روش سنتی بازاریابی در این است كه در روش سنتی، سیستم حاكم بر سازمانها و شركتها، مبتنی بر محصول گرایی است. بدین ترتیب كه با برنامه ریزی‌های لازم، محصول یا محصولات مورد نظر سازمانها، بدون اخذ سفارش و تنها با برآوردی از نیازهای جامعه تولید شده و پس از آن این وظیفه واحد بازرگانی و یا بازاریابی بود كه به دنبال یافتن بازاری مناسب جهت فروش محصولات تولیدی باشد. این امر سبب می‌شد تا علاوه بر وجود مشكلات فراوان در زمینه تولید و فروش محصولات، سیكل بازگشت سرمایه نیز بسیار طولانی‌تر گردد. این در حالی است كه در بازاریابی نوین، شیوه حاكم بر فعالیت سازمان، بر اساس مشتری گرایی و سفارش گرایی می‌باشد. بدین ترتیب كه واحدهای بازاریابی در ابتدا با اخذ سفارش از نیازها و خواسته‌های مشتریان، آن را به سازمان منتقل نموده و سپس مراحل طراحی و ساخت محصول انجام می‌پذیرد. این شیوه كه به بازاریابی نوین مشهور است، تا حد قابل توجهی از هزینه‌های بازاریابی و تبلیغات و دغدغه‌های فروش محصول می‌كاهد (خواجه نصیری، 1387، 51).